DVL Üzletház Kft.

DVL Villanyszerelési szakáruház
üzlet

A DVL Üzletház Százhalombatta egyik legszélesebb termékpalettájával rendelkező kereskedelmi egysége. Kiváló minőségű áruival és a hozzájuk kapcsolódó vevőcentrikus szolgáltatásaival méltán tartozik a régió legjobbjai közé.

Az üzletház elsősorban villanyszerelési anyagok értékesítésével foglalkozik, mely tevékenységével mind a lakossági, mind pedig a közületi vásárlók igényeit is képes magas szinten kielégíteni. Legyen szó kapcsolóról, vezetékről, kábelcsatornáról vagy éppen elosztódobozról, legyen szó egy valamiről a háztartásban, vagy egy teljes ház kivitelezéséről, a DVL Üzletház minden esetben optimális választás.

Tudta Ön, hogy a DVL Üzletház a környék legnagyobb világítástechnikai áruháza? Izzók (hagyományos, ledes, energiatakarékos), lámpák, falikarok, csillárok és mindezek kiegészítői egy helyen. Széles választék, kedvező ár és bemutatóterem várja az érdeklődőket.

Leesett a kép a falról vagy szükség lenne egy jó minőségű kézi szerszámra? Csavar-kötőelem részlegünkben minden olyan eszközt megtalál, melyre szüksége lehet a ház körüli munkák során. Az évtizedes tapasztalat és a kiterjedt beszállítói kapcsolatrendszer lehetővé teszi, hogy egy-egy barkácsoláshoz szükséges terméken túl, akár nagy projekteket, extra mennyiségű megrendeléseket is biztonsággal ki tudja szolgálni.

Számos nagyvállalat választotta már a DVL Üzletházat munkavédelmi és munkaruházati területen. A kínálatban a legmodernebb eszközök és kiváló minőségű, tartós ruházati termékek segítik az egyes cégek munkavállalóit a mindennapos biztonságos munkavégzésben. Egyedi megoldásokkal (logózás, személyre szabott árak) és vásárlást könnyítő szolgáltatásokkal érjük el azt, hogy gyorsak, pontosak és megbízhatóan legyünk partnereink legnagyobb megelégedettségére.

Szolgáltatások

Árajánlat készítés


Fizetési lehetőségek

bankkártya
készpénz

Elfogadott valuták

HUF

Parkolási lehetőségek

saját parkoló(ingyenes)
utcán(ingyenes)

Friss hírek, információk


Termékkatalógus

500 HUF

Bojler alkatrészek

Melegvíztárolók-bojler alkatrészek. A fűtőbetéttől a forgatógombig.

Részletek....

750 HUF

Motorindító kondenzátorok

Villamos motorok segédfázisához. Különféle tipusú kondenzátorok. Háztartási gépekhez, szivattyúkhoz stb. A bővebb kínálat itt érhető el.

Részletek....

Térkép / útvonal

Nyitvatartás

Telephely adatai

Telephely neve: DVL Villanyszerelési szakáruház
Telephely típusa: üzlet
Cím: 2440 Százhalombatta Fűzfa utca 2.
Telefon: 0623-540318
Telephely weblap: http://www.dvl.hu
Email: uzlet@dvl.hu

Akciók

Ajánlatkérés

Képek