Fényterápia
iroda

A Premed Prevenció és Medicina betegségmegelőző Bt. elkötelezettnek érzi magát az egészséges életmódjának kialakítása iránt.

A Premed Bt. célja a szív-és érrendszeri betegségek visszaszorítása annak érdekében, hogy ne legyen a vezető halál ok, illetve a korai rokkantság egyik fő előidézője. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, a segítségnyújtásra és a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők ellátásának javítására. A tevékenységünk felvilágosító előadásokból, szűrővizsgálatból, valamint életmód tanácsadásból áll.

A Premed Bt. „A szív ügyük a szívügyünk” programjával mely keretén belül előadásokat szervez, valamint kiállításokon ismerteti az egészséges életmóddal kapcsolatos lehetőségeket. A program jelentősége abban rejlik, hogy a még tünet- és panaszmentes páciensek felvilágosításával és kiszűrésével, valamint a veszélyeztetek gyermekeinek szűrésével elejét vegyük a kór kialakulásának lehetőségét vagy megelőzzük a korai meszesedés kialakulását.

A programunk keretén belül szeretnénk a lehető legszélesebb körben felvilágosítani és megszűrni, valamint javaslatot tenni a további életvitellel kapcsolatosan, hogy elkerülhető legyen a már egyre többet előforduló hirtelen szív halál. A szűrést fiatalok minden szegmensére érdemes kiterjeszteni, illetve a 30 év felettiekre „kötelezővé tenni”, mert minimum két rizikófaktor szinte minden honfitársunkba megtalálható.

A programunkban szerepel egy állapot felmérő, valamint megelőzést és gyógyulást elősegítő centrum beindítása és a K2 vitamin jótékony hatásának ismertetése és elfogadtatása.
Az utóbbi években nagymértékben növekedett az érdeklődés az alternatív és természetes alapú gyógyászatra, valamint a betegség megelőzésre, az egészséges életmód kialakítására.

A piacon jelenleg rengeteg féle szolgáltatás és termék forog, nem kevés ezek közül szakmailag megalapozatlan. Néhány terméket kizárólag gazdasági érdekből forgalmaznak egészségügyileg sem negatív sem pozitív hatása nincs.
A centrum alapításának ötlete – a fent említett űr betöltésére – egy olyan bemutatóterem létrehozása, ahol az érdeklődők széles skálán válogathatnak a hitelesített és minősített alternatív gyógyászati, természetgyógyászati és egészségmegőrző termékek és szolgáltatások között.

 A centrumban megmutatnánk az „irányt” ami az egészséges életmód kialakításához vezet.

 

  • Felismerés (a szervezetben felmerülő hiányosságokat feltárni (szűrésekkel)
  • Az elfogadás (a kialakult, hiányosságok tudatos pótlása (táplálék-kiegészítők, fényterápia, K2 és egyéb vitaminok stb.)
  • Tudatosítás (a tapasztalatok és a tanultak megértése és megértetése másokkal is)

Fizetési lehetőségek

készpénz

Elfogadott valuták

HUF

Parkolási lehetőségek

utcán(fizetős)

Térkép / útvonal

Nyitvatartás

Telephely adatai

Telephely neve: Fényterápia
Telephely típusa: iroda
Cím: 1154 Budapest XV. Baksay Sándor út 22
Telefon: 3613064738
Telephely weblap: http://www.fenyterapia.hu
Email: info@fenyterapia.hu

Ajánlatkérés